четвъртък, 29 януари 2015 г.

SBM И SECTA В DJAMBORE.COM ON AIR ПО „РЕАКЦИЯ“ – 29.01 ОТ 19:00!




В Джамборето този четвъртък на гости ще ни бъде SBM от легендарното Shano Crew, с който ще си говори за предстоящия му втори солов албум. Естествено, ще чуем ексклузивно и някой от траковете, плюс други класики, както и ще разберем „какво ново“ около Pro Style и Шано лейбъла. Дали ще обсъждаме нивото и посоката на хип-хоп-а в страната още не знаем, но не е невъзможно, както всичко в Djambore.com On Air, по принцип.



Във втората част ще се фокусираме върху младата надежда на Бе Ге рапа – Secta, който бе и победителят от последните фрийстайл батъли, организирани от Mad Weekendz миналия четвъртък (на които ние също присъствахме, но, естествено, не успяхме да спечелим - б.а.). Мислим без много-много претаквания да запукаме последния с бийтовете, подготвени ни любезно от SBM, с което да ви предложим нечувано/невиждано досега в радио ефира шоу (и от двамата).


Часът е (около) 19:00, датата – 29.01, а мястото – Студио 69. Слушайте ни на живо на: http://www.reakcia.net/radio-reakcia-online/, че да не ме питате после кога ще качвам(е) записа тук или тук!
Лека фрийстайл загрявка. И това ако не ви е “Хип-хоп презареждане“... ?!?
Линк към събитието в сайта на Радио Реакция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар